Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Yatsek napisał:
Hilton napisał:
Musisz isc do banku osobiscie i to odblokowac. Mozesz tez telefonicznie sprobowac, ale spodziewaj sie odmowy.
06001 numer do Nordea... przez telefon zalatwisz wszystko.. beda pytac o imie Mamy, numer persoalny, adres, date urodzenia, znow numer personalny itd... ale pozniej po weryfikacji zalatwisz wsztsko.... nawet przelew zrobisz jesli chcesz....
Hilton - nie wprowadzaj ludzi w blad....

Yatsek, bawi cie takie cytowanie zdan wyjetych z kontekstu?
W ktorym miejscu wprowadzilam go w blad?
Napisalam wyraznie, ze moze to zalatwic przez telefon, ale z racji tego, iz kilka miesiecy nie logowal sie przez internet, moga mu odmowic na przyklad z przyczyny, ktora powyzej opisalam.
Jezeli masz klopoty ze zrozumienim tekstu czytanego, to ja juz na to nic nie poradze, jak widac lepiej od czytania wychodzi ci wklejanie zdjec lønnslipow kolegow, ale na przyszlosc nie goraczkuj sie i niewymadrzaj bezpodstawnie.
Milego dnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Token moze sie rozsynchronizowac z systemem bankowym.
Jesli ktos sobie generuje kody, tak dla jaj by popatrzyc na numerki, to token przestanie dzialac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Tokeny są przecież również bez kodu PIN.
Zasadniczo,bynajmniej ja,znam dwa rodzaje kodów w NO, z wcześniejszym wprowadzeniem PIN i dopiero generuje kod,oraz drugi-kod generowany bezpośrednio.
No ale to chyba wszyscy wiedzą...
Natomiast również ciekawa sprawa-
-DNB Nor, podczas logowania,raz system wymaga podania hasła i engangskode a innym razem,kodu osobistego i engangskode....?
Cholera wie Było tak że do hasła trzeba mieć "jawe" a akurat ją wyczyściłem z kompa,ale zainstalowałem ponownie i to z bankowej strony,i raz znowu o hasło a raz o indywidualny kod---czeski film.
ps. hilton wprowadza jednak w błąd,i teraz "zaprzyj się a nie daj się"a wydawało by się wykształciU ch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok